Beregn en ca. pris

Fra adresse
Til adresse


Priser

Skal du bruge en vogn her og nu til en hurtig afhentning og levering fra A-B, så er Mini Trans straks på opgaven.

Du ringer med målene på varen – det kan være alt fra et dokument, til et kunstværk eller en seng – og vi finder den rette vogn. Vores gennemsnitlige tilkaldetid er på bare 15-30 minutter.

Når du bestiller en kurertransport, har du hele vognen for dig selv. Dvs. vi stopper ikke op på vejen og henter varer for andre kunder, som kan beskadige eller forsinke din forsendelse – når du har travlt, har Mini Trans travlt.
Du kan udregne din pris øverst til venstre her på hjemmesiden. 
 
I de tilfælde hvor kunden ikke har konto i Mini Trans, kan vognmændene opkræve et faktureringsgebyr på kr. 35,00, når vognmanden selv skal fremsende faktura til kunden.

Brændstof er en af transportbranchens væsentligste omkostninger. For at kompensere for perioder med stigende brændstofpriser opererer Mini Trans derfor med et variabelt olietillæg, efter brancheorganisationen DTL's retningslinier. Tillægget beregnes med udgangspunkt i dieselpriserne af 1. januar 2016.

Såfremt dieselpriserne ændres mærkbart vil olietillægget efterfølgende blive reguleret eller fjernet. Olietillægget vil dog ligge fast for mindst en måned ad gangen.

Fra den 29. oktober 2018 er olietillægget 3,0 %

Print

Ring til kundeservice
42 42 42 42

Beskriv din transportopgave