Beregn en ca. pris

Fra adresse
Til adresse


Specialtransport


Kræver dit gods en særlig håndtering ved fragten?
Så er det os, du skal hive fat i. Vi er nemlig specialuddannede i lige netop denne form for erhvervstransport.

Her er 3 eksempler på specialtransporter, vi kører:

  • IT-udstyr
    Transport af IT-udstyr og apparaturer samt installering på leveringsadressen håndteres udelukkende af specialiserede vognmænd med mange års erfaring indenfor feltet. Ydermere er vores lager- og forsikringsforhold tilpasset denne form for værdifuldt udstyr.
  • Farligt gods
    Vi har ADR-beviser og vogne udstyret med det rette, lovpligtige sikkerhedsudstyr, der tillader os at håndtere og transportere farligt gods. Der må imidlertid forventes forlænget tilkaldetid på transporter af denne type grundet anvendelsen af specialmateriel.
  • Krantransport
    De fleste af vores kranbiler har den fordel, at de er små. Derfor kan vi fx hente byggematerialer fra trælastens lager eller læsse gods af i en lille, snæver baggård med stor lethed. Vores kranbiler kan nemlig komme ind på steder, hvor andre ikke kan. Hertil kommer, at alle krantransporter naturligvis køres med en certificeret chauffør bag rattet.


Vi lader os ikke afskrække af gods med ’særprægede former’. Tværtimod. Vi er faktisk eksperter på området og løser de mest komplekse opgaver med is i maven og stor professionalisme.

undefined

Print

Ring til kundeservice
42 42 42 42

Beskriv din transportopgave