Beregn en ca. pris

Fra adresse
Til adresse


Nyheder

Seneste nyt
Hop ind på forsædet og bliv opdateret om seneste nyt i vores regi: Her på siden kan du nemlig holde dig orienteret om aktuelle begivenheder, udvalgte opgaver, gode transportråd og læse med i artikler, der omhandler os og vores arbejde.

Men vil du følge os endnu tættere? Så klik over på Facebook, LinkedIn eller Instagram, hvor vi ugentligt byder på hverdagsglimt, der er værd at få med i farten.

Rigtig god fornøjelse.

_____________________________________________________________________ 

 

Maj 2023

undefined

Demonstration forude
15. maj forventes en større demonstration at bremse hele den danske vejtrafik.

Langt de fleste motorveje vil blive spærret, så kun udrykningskøretøjer får lov at passere. Dette vil presse hele det øvrige vejnet.

Det er endnu uklart, hvor omfattende demonstrationen bliver, derfor sættes alle aftaler om faste priser midlertidigt ud af kraft fra 15. maj, til der igen er fri bane.

Kontakt Mini Trans på 4x42 for yderligere spørgsmål.

_____________________________________________________________________

April 2023

Krav fra Staten resulterer i protest fra vognmandsbranchen
Tirsdag 4. april er der meldt lovligt varslet og godkendt demonstration i København grundet krav fra staten til vognmandsbranchen om forøgede afgifter på godskørsel i Danmark.

Der forventes stort opbud af personer, vare- og lastbiler og presse i København og oplandet hertil, hvilket vil lamme en stor del af infrastrukturen. Demonstrationen vil få indflydelse på transporter til og fra København og nærliggende distrikter – fx i form af længere transporttid og forøget udgifter til følge.

Sluttidspunktet for demonstrationen er ikke oplyst.

Mini Trans beklager ulejligheden, men håber på forståelse.

_______________________________________________________________________

Maj 2020

undefined

Mini Trans fragter danske rumfartsdrømme
Som en af landets førende transportører har Mini Trans et utal af transportløsninger på samvittigheden. Men med et halvt ton raketvidenskab på ladet skiller dagens transport sig ud.

Morgendisen er endnu ikke lettet. Klokken er 7.00, og Jan Thorkildsen – til daglig kaldet Thorkild – svinger rutineret Mini Trans’ største vogn ind på Refshalevej nummer 183 i København. Her ligger Copenhagen Suborbitals’ 630 m2 store og 10 meter høje værksted. Det er kolossalt, men har den helt rigtige størrelse til at udvikle rumfartøj. Og sådan et skal Thorkild have med på ladet i dag. 

”Det er en 300 kilo tung og 6,7 meter lang raket, som jeg skal fragte til Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby. Raketten er ekstremt kostbar, så jeg er meget omhyggelig med fastsurringen, der skal sikre, at raketten ikke bliver beskadiget under transporten,” fortæller Thorkild, vognmand i Mini Trans 

Men det er ikke bare en raket, som Thorkild skal transportere. Det er også en drøm om at eksekvere den første danske bemandede rummission.

”Vi er en gruppe nonprofit rumfartsentusiaster, der siden 2011 har haft succes med at bygge og flyve seks amatørraketter. Næste skridt bliver at flyve en amatørastronaut forbi Kármánlinjen – den officielle grænse til rummet udenfor Jordens atmosfære – og sikkert tilbage. Det er vores helt store drøm,” fortæller Jacob Skov Larsen, der er bestyrelsesmedlem og produktionskoordinator i Copenhagen Suborbitals, og tilføjer:

”Vores raketter er et resultat af videnskab og benhårdt arbejde. Derfor er det vigtigt, at det er en ansvarlig transportør med kapacitet og ekspertise, der varetager transporten af dem. Og da Mini Trans tidligere har udført komplekse transportopgaver med avanceret satellit- og testudstyr, er de mit naturlige førstevalg til denne raketfragt”.

Mini Trans glæder sig over at være foretrukken transportør og en lille brik i en stor drøm om dansk rumfart. 

_______________________________________________________________________

Marts 2020

undefined

Mini Trans er 100 % operativ
COVID-19 skaber i øjeblikket forandringer i alles hverdag – det gælder også for Mini Trans. Alligevel hjælper de orange vogne med at holde Danmarks hjul i gang og kører fortsat døgnet rundt.

Mini Trans er fuldt operativ og står klar til at levere professionelle transportløsninger i et ansvarsfuldt og sikkert miljø. Det betyder, at transportøren overholder de danske myndigheders anbefalinger og i den forbindelse har iværksat følgende tiltag og særlige procedurer: 

  • Mini Trans har udarbejdet en hjemmearbejdsstrategi for sit imødekommende kundeserviceteam. Det betyder en reducering i telefonernes åbningstid, der p.t. er åbne på hverdage kl. 06.30-17.30 og i weekender kl. 09.00-17.00.
  • Mini Trans tager ikke passagerer med i sine vogne.
  • Mini Trans sætter vognmænd, chauffører og øvrige medarbejdere med det mindste tegn på sygdom i karantæne.
  • Mini Trans er ekstra opmærksomme på fysisk kontakt, rengøring og hygiejne.
  • Mini Trans kører stadig hele døgnet, men gør opmærksom på, at transportbestillinger skal ske i transportørens midlertidige åbningstinder.

Ovenstående har til formål at passe på dig, Mini Trans og vores fælles samfund. Kontakt Mini Trans på 4x42 for yderligere spørgsmål.

_______________________________________________________________________

Februar 2020

undefined

Mini Trans leverer med usvigelig præcision
Danmarks største og førende kæde af privathospitaler vælger Mini Trans til at fragte essentielt laserapparat kort tid før behandling.

En orange Mini Trans-vogn drejer ned ad Øster Allé på Københavns Østerbro og standser foran nummer 42. Aleris-Hamlet har nemlig bedt om assistance til en tidssensitiv opgave, der inkluderer transport af et værdifuldt CO2 laserapparat til en halv million kroner. Apparatet skal bruges til en behandling i en af privathospitalets andre afdelinger. Og det må gerne gå lidt tjept, for patienten ankommer lige om lidt.

Men tidspresset får ikke den erfarne vognmandsspecialist til at ryste på hånden. Betjening af erhvervskunder med stramme tidsrammer er nemlig en af Mini Tans’ spidskompetencer. Så vognmanden pakker laserapparatet forsvarligt og fragter det med optimal sikkerhed og branchens bedste forsikringsdækning gennem byens snørklede gader. Og om få øjeblikke er laserapparatet leveret – hurtigt, sikkert og lige til tiden.

Således hjælper Mini Trans Aleris-Hamlet med at sikre sine patienter et trygt forløb i gnidningsfrie rammer. Den pålidelige transportør kalder det selv for faglig præcision og er en kompetence, der bygger på viljen og evnen til at levere effektive kvalitetsløsninger og et helt særligt talent for at tilpasse sig erhvervslivets forskelligartede behov.

_______________________________________________________________________

Januar 2020

undefined

Mini Trans kører med SimaGo i forruden
Med et fast fokus på den nyeste teknologi er Mini Trans konstant på forkant, når det kommer til intelligente it-løsninger – og det giver store konkurrencefordele.

Pling, lyder det fra tabletten i forruden. En ny transportopgave tikker ind og Michael Jensen, der er selvstændig vognmand i Mini Trans, napper opgaven, kvitterer digitalt og modtager GPS-positionen. Hurtigt og effektivt.

Pling-lyden stammer fra SimaGo, der er en intelligent app til smartphones og tablets. Den er en del af SimaTechs opgave- og ressourcestyringsløsning, der – sammen med et innovativt flådestyringssystem – hjælper Mini Trans med at sikre en optimal udnyttelse af virksomhedens ressourcer. Og det giver store fordele.

”Høj kvalitet i leverancen, solid kundeservice og den bedst mulige transportøkonomi for vores kunder er bare nogle af de fordele, vores it-løsninger kaster af sig. Teknologien giver os et komplet overblik og optimerer vores arbejdsgange med flere længder. Den er fx i stand til at udvælge hvilken vogntype, der passer til den pågældende opgave og hvilken vognmand, der er lige i nærheden. På den måde kommer vi hurtigt ud til kunden, undgår tomme kilometer og forbruger mindre brændstof,” fortæller Birger Larsen, Mini Trans’ administrerende direktør.

I dag er Mini Trans en af Danmarks førende transportvirksomheder og har i mere end et halvt århundrede formået at være konkurrencedygtig. En af årsagerne hertil bunder i Mini Trans’ evne til at udfordre status quo og succesfuldt implementere intelligente it-løsninger med vægtige fordele for kunder, virksomhed og det omgivne samfund.

_______________________________________________________________________

December 2019

Mini Trans leverer kulisser til nyt tomandsshow på Aneny-T
Til januar løber et nyt tomandsshow af stablen på Aveny-T. Showets indhold er stadig under udvikling, men kulisserne er snart på plads – det sørger Mini Trans nemlig for. 

Foran Aveny-T, på Frederiksberg Allé nr. 102, holder en Mini Trans-vogn med ladet fuld af forsvarligt pakkede kulisser. Kulisserne skal danne ramme om to af Danmarks mest underholdende personligheders kommende show, der efter sigende rimer på alt andet end januar og mørke, men hylder varme, farver og store grin.

For at sikre showet en visuel oplevelse, der understøtter budskabet og skaber den helt rigtige stemning, er det scenografispecialisten Hinnerup Production, som står bag fremstillingen af kulisserne. Og det er også Hinnerup Production, der har bestilt en orange vogn til at fragte de færdige kulisser sikkert gennem byen.

”Jeg vælger altid Mini Trans,” fortæller Christian Hinnerup, møbelsnedker og grundlægger af Hinnerup Production, og uddyber: ”Mini Trans er leveringsdygtige, når det kommer til personlig service og pålidelige transportløsninger. Vognmændene kan deres kram og ved præcis, hvordan de skal håndtere mine produktioner. Nemlig med omhu og respekt”.

Christian Hinnerup kan da også være ganske rolige. For med mere end 51 års brancheerfaring garanterer Mini Trans et trygt forløb og hjælper således med at sætte scenen til et brag af et åbningsshow 16. januar 2020.

_______________________________________________________________________

November 2019

Mini Trans på opgave i Carlsberg

Mini Trans leverer totalløsning til Carlsberg
Med højdeløfter, glideskinner og en specialbygget ramme er Mini Trans i færd med at udføre sidste led i en skræddersyet totalløsning til Danmarks største bryggeri.

I Carlsbergkvarteret på Valby Bakke kommer Mini Trans’ ekspertise indenfor specialtransport dagens opgave til gode. Transportvirksomheden skal nemlig både fragte og ophænge et skrøbeligt mosaikbillede på hele 500 kilo. Måske en lidt uhandy opgave, men ikke for Mini Trans.

Med den bedste forsikringsdækning i branchen og de rette kompetencer på hylden transporterer Mini Trans mosaikken med optimal sikkerhed. Fra Carlsbergs historiske palæer til en af bryggeriets spektakulære villaer på Bjerregårdsvej i Valby. Og nu skal kunstværket så ’bare’ op på væggen.

”Anders Pedersenog Henrik Sørensener eksperter på dette område og løser altid de mest komplekse opgaver med is i maven og stor professionalisme. De er trænede i forskellige løfteteknikker og har alt det rigtige udstyr til at udføre enhver særpræget opgave… også denne,” lyder det fra Peter Laursen, vognmand i Mini Trans.

Og Peter Laursen har ret. For med en afsindig, faglig præcision mingelerer Anders Pedersenog Henrik Sørensen mosaikbilledet på plads – og så er endnu en pålidelig totalløsning leveret. Sikkert og trygt.

_______________________________________________________________________

Oktober 2019

MINI TRANS OG MEDIATEC

Mini Trans er Mediatecs førstevalg
Evnen til at levere skræddersyede kvalitetsløsninger og et højt serviceniveau gør Mini Trans til en yderst værdsat leverandør for Mediatec.

Onsdag formiddag bliver Sverige en kende mere orange. En af Mini Trans’ vogne krydser nemlig grænsen for at hente to store tv-skærme på Mediatecs adresse i Malmø. Tv-skærmene skal fragtes til DR Byen, hvor Mediatec er i fuld gang med at stable en teknisk avancerede udstyrsløsning på benene til en spændende medieproduktion.

Mediatec er en af Europas største AV-virksomheder, som tilbyder individuelle turnkey-løsninger indenfor audio, video, lys, rigging og logistik. Globalt set har Mediatec over 3.500 medarbejdere, der alle er drevet af en passion for at yde den allerbedste service.

Og måske er det lige præcis derfor, at Mini Trans og Mediatec er et godt match:

”Vi har samme forståelse for kvalitet og service. Derfor ringer jeg altid til Mini Trans, når jeg har brug for en totalløsning indenfor transport, flytning og montering, der bare skal klappe,” fortæller Mia Stærk, lystekniker i Mediatec. 

På billedet ses Mia Stærk flankeret af Enas Majeed (th) og Yasin Trabelsi (tv) fra Mini Trans, der netop har færdigmonteret de store tv-skærme i DR’s studie. Så nu kan optagelserne til den nye sæson af ”Hvem var det nu, vi var?” godt begynde.

_______________________________________________________________________

September 2019

Mini Trans’ vogneftersyn er et kvalitetsstempel
For at leve op til de høje standarder, som Mini Trans repræsenterer, foretager transportvirksomheden hvert år en detaljeret gennemgang af hele sin orange flåde. Proceduren kaldes et vogneftersyn og er kundernes garanti for en høj, ensartet kvalitet.

I videoen fortæller Birger Larsen, direktør i Mini Trans, om vogneftersynet og afslører samtidig, hvad virksomheden har særligt fokus på i år.

NB! På billedet ses Birger Larsen (tv), direktør i Mini Trans, trykke hånd med Gert Torben Hansen (th), direktør for IVECOs afdelinger i Næstved, Ringsted, Roskilde og Slagelse. Mini Trans' vogneftersyn bliver nemlig afholdt på IVECOs matrikel i Roskilde.

_______________________________________________________________________

August 2019

Direktør Birger Larsen

Her er Mini Trans’ nye direktør
Birger Larsen hopper ind på forsædet i en af Danmarks førende transportvirksomheder og tiltræder som ny, administrerende direktør.

Siden februar 2019 har Birger Larsen været konstitueret som direktør i Mini Trans, men nu vælger virksomhedens bestyrelse at gøre stillingen permanent.

”I de seneste seks måneder har Birger Larsen formået at lede Mini Trans på en særdeles overbevisende måde. Derfor er det en fornøjelse at udnævne ham som administrerende direktør med ansvar for virksomhedens daglige drift og fortsat positive udvikling,” udtaler Carlo Siebert, bestyrelsesformand i Mini Trans.

Birger Larsen har arbejdet i Mini Trans i mere end 15 år og prøvet kræfter med mange forskellige funktioner, så han føler sig godt klædt på til at løfte sin nye opgave: 

”Jeg er stolt og glæder mig til at bruge mine kompetencer til at styre Mini Trans i den ambitiøse retning, som bestyrelsen har udstukket. Mini Trans er jo kendt for at levere nogle af landets bedste transportløsninger – et flot og solidt renommé, som jeg ser gode muligheder for at bevare og styrke med det innovative tankesæt, jeg har tilegnet mig som tidligere udviklingschef,” lyder det fra Birger Larsen, Mini Trans’ nye, administrerende direktør.

Birger Larsen overtager stafetten som administrerende direktør fra Michael Kastaniegaard, der efter 9 år på posten, har besluttet sig for at søge nye udfordringer. Mini Trans takker i den forbindelse Michael Kastaniegaard for hans mangeårige, kompetente indsats.

_______________________________________________________________________

Juli 2019

undefined

undefinedMini Trans flytter for Good Monday
Med en skræddersyet totalløsning hjælper Mini Trans Danmarks første Office Activity Management-platform med at give kunderne en ekstra god mandag.

To af Mini Trans’ iøjnefaldende, orange vogne ruller søndag formiddag ind i hjertet af København. Den erfarne transportspecialist skal nemlig varetage en kontorflytning fra Njalsgade til Vimmelskaftet for Good Monday.

Good Monday er en digital platform, der holder styr på alt det praktiske omkring et kontor i travle opstarts- og vækstvirksomheder. Det er iværksætterduoen Mik Strøyberg og Morten Meisner-Jensen, som står bag udviklingen af platformen, der sigter efter at revolutionere markedet for kontorservice. Men for at indfri ambitionen, har Good Monday brug for et hold af stærke samarbejdspartnere, der kan være med til at sikre virksomhedens kunder en gnidningsløs kontordrift med kvalitetsmæssig høj service. Og det er her Mini Trans kommer ind i billedet.

For med mere end 50-års brancheerfaring på ladet er Mini Trans en pålidelig transportør, der forstår sig på at levere effektive og skræddersyede totalløsninger af højeste kvalitet. Derfor klarer Mini Trans kontorflytningen for Good Monday i et kompetent snuptag, der helt naturligt udføres på en søndag. På den måde behøver kontoret nemlig ikke at gå i stå, men kan køre som smurt fra mandag morgen.

Sådan hjælper Mini Trans Good Monday – og resten af Danmark – med at holde hjulene i gang.

_______________________________________________________________________

Juni 2019Mini Trans melder sig klar til ny varebilslov
1. juli 2019 træder en ny lov i kraft om varebiler på 2.000-3.500 kg, der kører gods for fremmed regning. Det betyder skærpede regler og nye krav til både vognmænd og chauffører.

Alle de nødvendige uddannelser, tilladelser og registreringer er på plads, og Mini Trans kan allerede nu garantere, at den orange flåde er klar, når den nye varebilslov bliver en realitet.

Samtidig glæder den erfarne transportspecialist sig over det nødvendige fokus, som
varebilsloven bringer med sig. For ifølge Mini Trans er ordnede og ansvarlige forhold en vigtig del af enhver transport.

Men selvom Mini Trans anser varebilsloven som et positivt tiltag, påpeger driftsdirektør,
Birger Larsen, at han hellere havde set, at efterspørgslen – og ikke en lov – regulerede
branchen. Hør Birger Larsens pointe i videoen ovenfor:

_______________________________________________________________________

Maj 2019

undefined

Mini Trans opgraderer sin lagerservice
En markant stigning i efterspørgslen på lagerplads får Mini Trans til at åbne fem nye lagerhoteller i indeværende måned.

Virksomheder med behov for praktiske pluklagrer, privatpersoner med pladsmangel og flytninger med skæve logistikker. Uanset årsagen til lagerbehovet kan Mini Trans konstatere, at det har vokset sig større, end virksomhedens nuværende lagerhotel kan rumme. Og er der noget den erfarne transportspecialist mestrer, så er det at tilpasse sig sine kunders behov. 

Derfor slår Mini Trans nu dørene op til fem nye lagerhoteller, hvor der kan bookes lagerplads helt ned til en palle i et døgn og op til 5.000 paller, så længe der er behov. Det er let at booke, og Mini Trans henter og bringer på alle hverdage mellem kl. 09.00 og 16.00.

Lagerhotellerne er moderne, effektive og tyverisikrede og er – foruden det nuværende i Glostrup – placeret i Farum, Helsingør, Herfølge, Hvidovre og København S. Men der er mere endnu. For jævnfør Mini Trans’ driftsdirektør, Birger Larsen, er der flere lagerhoteller på vej.

Ring 42424242 for yderligere information om pris og skræddersyede løsninger.

_______________________________________________________________________

April 2019

undefined

Mini Trans knipser, hvad de lover
Transportløsninger, der er til at stole på, er noget Mini Trans går op i. Derfor tilbyder transportspecialisten sine erhvervskunder ekstra tryghed med billeddokumentation.

På byggepladsen står Torben Andersen, vognmand i Mini Trans. Han retter lidt på kameraet og knipser et billede, der automatisk lægges online som dokumentation for leveringen. Proceduren er helt alminelig i Mini Trans-regi og giver virksomhedens erhvervskunder mulighed for at tjekke, om godset er nået frem i god stand og leveret på rette tid og sted.

”Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde ordentligt – og en ordentlig levering kræver omhu. For når vores kunder bruger tid og ressourcer på at producere og afsætte et produkt, så er det da ærgerligt, hvis det sidste, vigtige skridt i processen bliver nedprioriteret. Derfor opprioriterer vi alle vores leveringer med faglig og billedskarp præcision og er på den måde med til at tage vare på vore kunders gode omdømme,” lyder det fra Birger Larsen, driftsdirektør i Mini Trans.

Men det er ikke kun billeddokumentation, som Mini Trans’ erhvervskunder kan drage fordel af. Virksomhedens online-tjenester byder nemlig på et komplet og detaljeret overblik fra den første kundekontakt, til ordren er leveret. Nemt, hurtigt og trygt.

_______________________________________________________________________

Marts 2019Meget mindre møg

Mini Trans hjælper Nordic Ocean Watch Denmark med at gøre en vigtig forskel for dyrelivet i og omkring Sortedams Sø i København.

Sortedams Sø er en del af Søerne, der strækker sig langs Københavns gamle bygrænse. Søen er fredet og en velbesøgt oase, der har charmeret sig ind i de fleste københavneres hjerter. Men spadserende kærestepar, prustende motionister, veninder med termokander og børn, der fodrer ænder, sætter sine spor. For der ligger skidt og møg over alt – og det er til stor gene for dyrene, som lever der.

Heldigvis er der opstået en lang række frivillige miljøorganisationer, der arbejder for at passe bedre på naturen. Og det er en sag, Mini Trans bakker op om. Derfor stiller
transportvirksomheden en orange vogn til rådighed i forbindelse med weekendens clean up-event ved Sortedams Sø. Oprydningseventet arrangeres af Nordic Ocean Watch Denmark – en nyopstartet organisation, der sætter fokus på forurening af hav og søer og rydder dem for affald.

”Vi henter det indsamlede affald og kører det på genbrugsstationen. Og det gør vi faktisk med glæde. For vi insisterer på at være en virksomhed, der sætter et positivt aftryk i verden. Så når der byder sig en mulighed for at yde en ekstra indsats for miljøet, hjælper vi gladeligt den gode sag på vej,” fortæller Birger Larsen, driftsdirektør i Mini Trans.

Både Mini Trans og Nordic Ocean Watch Denmark ser frem til at give dyrene i og omkring Sortedam Sø et meget renere forår.

Filmkredit: Andreas Anderson og TM8.

_______________________________________________________________________

Februar 2019 

undefined

Mini Trans’ nye B2B-koncept er 10-4
Fredag den 1. marts lancerer Mini Trans et splinternyt B2B-koncept under navnet 10-4. Det betyder, at virksomhedens erhvervskunder nu kan booke en transport før kl. 10.00 og få godset leveret senest kl. 16.00 – alt imens de sparer penge og gør miljøet en tjeneste.

Mini Trans’ erhvervskunder kan godt begynde at glæde sig. Om få dage kan de nemlig gøre brug af alle de fordele, som transportvirksomhedens nyeste B2B-koncept tilbyder:

”Med 10-4 sparer vores erhvervskunder hele 20 % på vores normalpriser og får godset leveret inden kl. 16.00 samme hverdag, som transporten bestilles. Men der er mere endnu. For 10-4 tager også hensyn til miljøet. Konceptet giver os nemlig mulighed for at planlægge kørslen langt mere fleksibelt. Det betyder færre kilometer og en betydelig reducering af brændstofforbruget,” fortæller Birger Larsen, driftsdirektør i Mini Trans.

10-4 er et direkte resultat af Mini Trans’ kontinuerlige bestræbelser på at udarbejde attraktive transportløsninger med store gevinster for sine kunder og det omgivende miljø. Derfor glæder Mini Trans sig over at køre det nye koncept i gang.

_______________________________________________________________________

Januar 2019

undefined

Mini Trans tager skraldet
Med fleksibilitet som den bærende del af DNA’et og en stab fuld af tilpasningsvillige vognmænd er det intet under, at Mini Trans er blandt Danmarks foretrukne transportører.

GPS’en i vogn 412 er sat til RGS Nordic på Amager. Bag rettet sidder Jacob Refsbæk. Han er selvstændig vognmand i Mini Trans og har valgt at give sig selv og sin vogn en dobbeltfunktion. Hvorfor? Fordi sådan passer det hans kunder bedst.

”Udover at være transportør er jeg også mine kunders helt egen skraldemand,” griner Jacob Refsbæk højt og fortsætter: ”Jeg fragter nemlig både materialer fra trælaster til håndværkerne på byggepladsen og sørger samtidig for, at deres byggeaffald bliver kørt væk løbende. Og det betyder altså enormt meget for mine kunder, at jeg kan klare begge opgaver – for det er jo langt fra alle byggepladser, der har mulighed for at opstille en affaldscontainer. Så den klarer jeg. Og jo, det sviner lidt, men ikke mere end hvad en kost kan klare”.

For Jacob Refsbæk og Mini Trans er fleksibilitet et nøgleord og en konstituerende kompetence, der hver dag gør det muligt at tilpasse sig kundernes forskelligartede ønsker og akutte behov. Også når det handler om hvem, der tager skraldet.

_______________________________________________________________________

November 2018

undefined

Mini Trans træder på speederen for et bedre miljø
Med et ønske om at skærpe den bæredygtige profil er Mini Trans taget på KørGrønt-kursus for at blive uddannet i energieffektiv køreteknik.

Transportbranchen er ikke just kendt som den mest bæredygtige. Det kræver nemlig en god portion CO2-udledende brændstof at holde hjulene i gang, og det belaster miljøet. Heldigvis insisterer Mini Trans på at drive en ansvarlig virksomhed, der hele tiden implementerer nye og forbedrede miljøhensyn i alle aspekter af driften. Og nu har virksomhedens vognmænd og chauffører sat sig på skolebænken for at lære, hvordan de kan nedbringe deres brændstofforbrug og dermed skåne miljøet.

”Det er faktisk let nok, når bare man ved hvordan,” fortæller en af de certificerede instruktører, der står for at undervise Mini Trans-kursisterne i energieffektiv køreteknik på FDM Sjællandsringens 150.000 m2 store anlæg. Med en kombination af teori og praktiske øvelser lærer alle vognmænd og chauffører, hvordan de med små justeringer i kørevanen kan spare helt op til 20 % på brændstofforbruget.

”Jeg glæder mig over at være en del af en virksomhed, der står fast på at udføre sit arbejde på en måde, der minimerer negative påvirkninger og maksimerer positiv værdi for mennesker, miljø og økonomi. Og KørGrønt-kurset understøtter jo på fornemmeste vis Mini Trans’ ambitioner,” lyder det fra en tilfreds Michael Kastaniegaard, direktør i Mini Trans.

Med KørGrønt-beviset i hånden kan Mini Trans se frem til at reducere CO2-udledningen
hver gang der trædes på speederen og på den måde tilbyde mere bæredygtige og attraktive transportløsninger.

_______________________________________________________________________

November 2018Laveste pris vejer tungt i transportbranchen
”Jeg håber, at Kurt Beier-skandalen er en enlig svale. Når det er sagt, er jeg heller ikke naiv,” lyder det fra Michael Kastaniegaard, direktør i Mini Trans.

Med afsløringer om lange arbejdsdage, kummerlige forhold og lønninger helt ned til 15 kr. i timen lægger transportvirksomheden, Kurt Beier, i øjeblikket navn til en af branchens største nutidige skandaler. Sagen har fået flere nøglepersoner op ad stolene, og her deler Michael Kastaniegaard sit syn på branchens måske største udfordring:

_______________________________________________________________________

September 2018

Mini Trans styrker fællesskabet under frysepunktet
Ambitionen om et stærkt, internt fællesskab stikker dybt hos Mini Trans. Men et stærkt
fællesskab kommer ikke af sig selv. Derfor er Mini Trans’ administration taget på
teambuildingtur.

Med stor koncentration sender Peter Karlsen den næsten 20 kilo tunge, blankpolerede
granitsten ned mod ’huset’, mens Rikke Brandt og Trine Rønde står klar til at fuldende
præstationen med fejekoste. Det er firmacurling, og det handler om samarbejde. Alle er
nemlig nødt til at bidrage til at få stenen i hus – præcis som i hverdagen.

I dag er Mini Trans’ administration taget på en iskold teambuildingtur, og formålet er
krystalklart; det går ud på at styrke fælleskabet. Det kan gøres på mange måder, men i dag har transportvirksomheden valgt at gøre det med et fokus på samarbejde og kommunikation på curlingbanen og senere med hyggelig socialisering på Københavns eneste isbar, Magic Ice. Naturligvis iført kæmpe ponchoer og hvide handsker.

På trods af de kolde omgivelser, kan Mini Trans varme sig på kendsgerningen om, at det
interne fællesskab altid har været, og fortsat er, en prioriteret og bærende del af
virksomhedens kultur og identitet.

Og det kan godt betale sig at gå ’all in’, når det handler om at sikre fællesskabet – det kommer nemlig både virksomheden og dens kunder til gode. Udover at øge potentialet for endnu bedre kundeoplevelser oplever Mini Trans også, at fællesskabet bidrager til et positivt arbejdsmiljø med forhøjet motivation, ekstra energi og brede smil på gangene.

_______________________________________________________________________

August 2018

undefined

50 år med Mini Trans
Mini Trans fejrer 50 år i branchen - men der er ingen symptomer på midtvejskrise. Tværtimod er det en stoisk ro og driftighed, der i dag kendetegner transportvirksomheden og dens medarbejdere.

Den høje, lyseblå himmel strækker sig over Mini Trans' domicil i Glostrup, der i dagens anledning danner ramme om fejringen af transportvirksomhedens 50-års jubilæum. Stemningen er munter og falder symbolsk i tråd med det forretningseventyr, der tog sin begyndelse i slutningen af de glade 60’ere. Mini Trans' velkendte, orange vogne har sidenhen figureret i danske klassikere som Olsen Banden og Huset på Christianshavn, og virksomheden har overlevet tre store oliekriser, en it-krise og senest finanskrisen i 2007.

En dedikeret stab
Bestyrelsesformand Carlo Siebert indleder dagens program med at fastslå, at 50-års jubilæet ikke blot er fejringen af en milepæl for Mini Trans, men også af deres trofaste medarbejdere. Derfor bliver hele 11 jubilarer anerkendt med en prangende kurv og solide klapsalver fra kollegerne. ”Jeg skulle bare lige prøve det et par år og se, om det var noget for mig. Og nu hænger jeg her stadigvæk,” griner vognmand Karsten Walldo, der fejrer 35 år hos Mini Trans. ”Min passion er at give mine kunder den allerbedste service,” fortæller Karsten Walldo, der igennem årene har opbygget en tæt relation til sin kundekreds. Det er nemlig primært det menneskelige aspekt ved arbejdet, der driver Karsten Walldo, og der er da heller ingen tvivl om hans fremtid i Mini Trans: ”Jeg regner med, at jeg skal være her, til jeg ikke kan tygge smør”.

Mere end blot transport
Det er netop den personlige service og de tætte kunderelationer, direktør Michael Kastaniegaard fremhæver som én af grundene til, at Mini Trans har klaret alle bump på vejen. Nye deleøkonomiske transportløsninger skaber hård konkurrence, men det tager direktøren med ophøjet ro. ”Vores vognmænd er ikke bare ansat til at køre fra A til B til den billigst mulige pris. De sætter en ære i at give den service, som kunden forventer – og mere til,” forklarer Michael Kastaniegaard og understreger samtidig fleksibilitet som en essentiel del af virksomhedens DNA: ”Den enkelte vognmand tilpasser sig simpelthen sine kunders behov”. På samme måde tilpassede Knud Matzen sig en presserende udfordring, da han i 1968 stiftede Mini Trans i slipstrømmen af momsloven og forbuddet mod godstransport via taxa.

Det lange lys er tændt
Der er stolthed at spore, når Michael Kastaniegaard ser tilbage på virksomhedens udvikling. En mobilisering af alle kræfter har gjort Mini Trans i stand til at klare selv de største opgaver. Sammenholdet er urokkeligt, og selv de yngre vognmænd ser store fordele i at arbejde i en virksomhed med 50 år på bagen: ”Man lærer utroligt meget af de ældre og mere erfarne vognmænd, som arbejder her, ”fortæller 34-årige Michael Skibshøj, der selv ser frem til at fejre sit 10-års jubilæum hos Mini Trans. Men hvordan tackler den 50-årige transportvirksomhed eksempelvis fremtidens selvkørende biler, der umiddelbart udfordrer den personlige service?”Det er selvfølgelig en udvikling, som vi er opmærksomme på, ” forklarer Michael Kastaniegaard, der ser fortrøstningsfuldt på fremtiden: ”Jeg er sikker på, at der altid vil være et særligt behov for ad hoc transport, og derfor vil der også altid være et behov for Mini Trans”.

_______________________________________________________________________

Juni 2018

Til venstre ses Christian fra Nyscan og til højre ses Michael fra Mini Trans

”Vogneftersynet hos Mini Trans er nu en festdag, som mange ser frem til”
Det årlige vogneftersyn hos Mini Trans har gennem årene forvandlet sig til en festdag og et socialt arrangement. Men sådan har begivenheden ikke altid taget sig ud.

Solen skinner fra en næsten skyfri himmel, da de iøjnefaldende, orange vogne så småt begynder at trille ind på Nyscans matrikel i Hvidovre. Eftermiddagen er sat af til det årlige vogneftersyn, der ikke blot er en detaljeret gennemgang af hele flåden, men også en understregning af, at Mini Trans til stadighed lever op til de høje standarder, som transportvirksomheden repræsenterer.

Den, der har skoen på, ved bedst, hvor den trykker
Det er internt udvalgte vognmænd, som den garvede Per Dehn, der står for kontrollen af kollegaernes vogne. ”Det jeg tjekker ved bilen, er helheden...Jeg tjekker også, om den har det lovpligtige udstyr,” forklarer Per Dehn, der har arbejdet hos Mini Trans i 20 år. Ensartethed udadtil er en vigtig faktor, men tjeklisten inkluderer også en gennemgang af diverse tilladelser, beviser, attester, certifikater og forsikringspapirer. Hertil kommer, at der gennem årene er sket en transformation i kvalitetssikringen, der cementerer Mini Trans’ grønne profil. Således kontrolleres dæktrykket ikke kun af sikkerhedsmæssige årsager, men også med en miljømæssig bagtanke.  

Kurrer på tråden
En intern kvalitetssikring sætter imidlertid meget på spil for flådemandskabet. ”Ha’ lidt selvjustits,” er Per Dehns bedste råd til vognmænd og chauffører, der ikke vil komme i klemme. Men at få sat sin bil under lup har tidligere været et ømt punkt, der har udfordret den gode stemning vognmændene imellem. Af samme grund er eftersynets lokation ikke længere uvæsentlig. ”Vi har for år tilbage udført vogneftersynet på vores egen adresse, det gav lidt rumsteren, og der var flere vognmænd, der ytrede deres utilfredshed,” fortæller direktør, Michael Kastaniegaard og fortsætter: ”Nu kommer de ud et sted, hvor de også er gæster, og der er lidt mere festdag over det. Så bliver dårlige nyheder, som det jo vil være, hvis man skal hjem og bruge lidt penge på sin bil, taget meget pænere imod”.

En stor dag for korpsånden
I år har Nyscan, der reparerer, servicerer og sælger biler, inviteret Mini Trans til at låne deres faciliteter. ”Der er mange Mini Trans-vognmænd, der kører IVECO Daily, og det er vi jo selvfølgelig enormt glade for,” smiler adm. direktør i Nyscan-koncernen, Christian Barsøe, der i dagens anledning sørger for både pølsevogn og kolde sodavand. Stemningen er uformel, og vogneftersynet er i høj grad blevet et socialt arrangement, som mange ser frem til. ”Det er en anledning til, at man som medarbejder i Mini Trans kan knytte tættere bånd til sine kollegaer og fortælle røverhistorier,” lyder det fra Michael Kastaniegaard, der glæder sig over, at de hyggelige omstændigheder også medfører større tolerance overfor eventuelle anmærkninger.

På denne festlige sommerdag kan Mini Trans' medarbejdere med stolthed fejre, at det, igen i år, er svært at sætte en finger på den imponerende flåde af orange køretøjer.  

_______________________________________________________________________

Juni 2018

Henrik Jensen Mini Trans vogn 305 ses her på billedet.

Min
i Trans leverer designermøbler fra Furniture & Light Outlet
Et af Københavns mest populære outlets har netop valgt Mini Trans, der er 
specialister i 
transportløsninger, til at stå for leveringen af møbler fra mere end 25 designerbrands.

Den 16. og 17. juni løber Danmarks største outlet for designermøbler, belysning og
accessories af stablen. Furniture & Light Outlet er født ud af et samarbejde
mellem 10 møbel- og belysningsbrands, der sidste år gik sammen om at skabe en
ny outletmesse med fokus på interiør. Og det er blevet en kæmpe succes.

Som noget helt nyt kan messens købende publikum nu se frem til at få deres nyerhvervede interiør fragtet sikkert hjem fra messen med en særdeles erfaren transportør. Med 50 års brancheerfaring er Mini Trans nemlig en rutineret transportvirksomhed, der forstår sig på at levere effektive og skræddersyede løsninger af højeste kvalitet. Derfor glæder Mini Trans sig over at bringe sit speciale i spil, når et udpluk af den orange flådes certificerede chauffører skal fragte møbler fra danske og udenlandske brands hjem til deres nye ejere.

Furniture & Light Outlet finder sted den 16.-17. juni fra kl. 10.00 til 17.00 i
Københavns nyeste kultur- og oplevelsesvenue, TAP1, der ligger på Raffinaderivej 10, 2300 København S.

_______________________________________________________________________

April 2018 

Hofleverandør

 Klik her for at læse artiklen i et større format.

_______________________________________________________________________


Transport kan godt være grøn. Artikel i AlbertslundPosten 

Mini Trans nye Green Xpress Linje i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening
 
Albertslund Kommunes Miljø-Initiativ-pris 2010
 
Branchens mest avancerede IT med kundefordele

Print

Ring til kundeservice
42 42 42 42

Beskriv din transportopgave