Beregn en ca. pris

Fra adresse
Til adresse


Nyheder

_______________________________________________________________________


Medlemsnyhed: September 2018

Mini Trans styrker fællesskabet under frysepunktet
Ambitionen om et stærkt, internt fællesskab stikker dybt hos Mini Trans. Men et stærkt
fællesskab kommer ikke af sig selv. Derfor er Mini Trans’ administration taget på
teambuildingtur.

Med stor koncentration sender Peter Karlsen den næsten 20 kilo tunge, blankpolerede
granitsten ned mod ’huset’, mens Rikke Brandt og Trine Rønde står klar til at fuldende
præstationen med fejekoste. Det er firmacurling, og det handler om samarbejde. Alle er
nemlig nødt til at bidrage til at få stenen i hus – præcis som i hverdagen.

I dag er Mini Trans’ administration taget på en iskold teambuildingtur, og formålet er
krystalklart; det går ud på at styrke fælleskabet. Det kan gøres på mange måder, men i dag har transportvirksomheden valgt at gøre det med et fokus på samarbejde og kommunikation på curlingbanen og senere med hyggelig socialisering på Københavns eneste isbar, Magic Ice. Naturligvis iført kæmpe ponchoer og hvide handsker.

På trods af de kolde omgivelser, kan Mini Trans varme sig på kendsgerningen om, at det
interne fællesskab altid har været, og fortsat er, en prioriteret og bærende del af
virksomhedens kultur og identitet.

Og det kan godt betale sig at gå ’all in’, når det handler om at sikre fællesskabet – det kommer nemlig både virksomheden og dens kunder til gode. Udover at øge potentialet for endnu bedre kundeoplevelser oplever Mini Trans også, at fællesskabet bidrager til et positivt arbejdsmiljø med forhøjet motivation, ekstra energi og brede smil på gangene.

_______________________________________________________________________


August 2018

undefined

50 år med Mini Trans
Mini Trans fejrer 50 år i branchen - men der er ingen symptomer på midtvejskrise. Tværtimod er det en stoisk ro og driftighed, der i dag kendetegner transportvirksomheden og dens medarbejdere.

Den høje, lyseblå himmel strækker sig over Mini Trans' domicil i Glostrup, der i dagens anledning danner ramme om fejringen af transportvirksomhedens 50-års jubilæum. Stemningen er munter og falder symbolsk i tråd med det forretningseventyr, der tog sin begyndelse i slutningen af de glade 60’ere. Mini Trans' velkendte, orange vogne har sidenhen figureret i danske klassikere som Olsen Banden og Huset på Christianshavn, og virksomheden har overlevet tre store oliekriser, en it-krise og senest finanskrisen i 2007.

En dedikeret stab
Bestyrelsesformand Carlo Siebert indleder dagens program med at fastslå, at 50-års jubilæet ikke blot er fejringen af en milepæl for Mini Trans, men også af deres trofaste medarbejdere. Derfor bliver hele 11 jubilarer anerkendt med en prangende kurv og solide klapsalver fra kollegerne. ”Jeg skulle bare lige prøve det et par år og se, om det var noget for mig. Og nu hænger jeg her stadigvæk,” griner vognmand Karsten Walldo, der fejrer 35 år hos Mini Trans. ”Min passion er at give mine kunder den allerbedste service,” fortæller Karsten Walldo, der igennem årene har opbygget en tæt relation til sin kundekreds. Det er nemlig primært det menneskelige aspekt ved arbejdet, der driver Karsten Walldo, og der er da heller ingen tvivl om hans fremtid i Mini Trans:”Jeg regner med, at jeg skal være her, til jeg ikke kan tygge smør”.

Mere end blot transport
Det er netop den personlige service og de tætte kunderelationer, direktør Michael Kastaniegaard fremhæver som én af grundene til, at Mini Trans har klaret alle bump på vejen. Nye deleøkonomiske transportløsninger skaber hård konkurrence, men det tager direktøren med ophøjet ro. ”Vores vognmænd er ikke bare ansat til at køre fra A til B til den billigst mulige pris. De sætter en ære i at give den service, som kunden forventer – og mere til,”forklarer Michael Kastaniegaard og understreger samtidig fleksibilitet som en essentiel del af virksomhedens DNA:”Den enkelte vognmand tilpasser sig simpelthen sine kunders behov”. På samme måde tilpassede Knud Matzen sig en presserende udfordring, da han i 1968 stiftede Mini Trans i slipstrømmen af momsloven og forbuddet mod godstransport via taxa.

Det lange lys er tændt
Der er stolthed at spore, når Michael Kastaniegaard ser tilbage på virksomhedens udvikling. En mobilisering af alle kræfter har gjort Mini Trans i stand til at klare selv de største opgaver. Sammenholdet er urokkeligt, og selv de yngre vognmænd ser store fordele i at arbejde i en virksomhed med 50 år på bagen: ”Man lærer utroligt meget af de ældre og mere erfarne vognmænd, som arbejder her,”fortæller 34-årige Michael Skibshøj, der selv ser frem til at fejre sit 10-års jubilæum hos Mini Trans. Men hvordan tackler den 50-årige transportvirksomhed eksempelvis fremtidens selvkørende biler, der umiddelbart udfordrer den personlige service?”Det er selvfølgelig en udvikling, som vi er opmærksomme på,” forklarer Michael Kastaniegaard, der ser fortrøstningsfuldt på fremtiden: ”Jeg er sikker på, at der altid vil være et særligt behov for ad hoc transport, og derfor vil der også altid være et behov for Mini Trans”.

Yderligere information
For flere informationer kontakt adm. direktør i Mini Trans, Michael Kastaniegaard, på telefon: 72424225, mail: mk@minitrans.dk eller læs mere om transportvirksomheden på: www.minitrans.dk

_______________________________________________________________________

Juni 2018

Til venstre ses Christian fra Nyscan og til højre ses Michael fra Mini Trans

”Vogneftersynet hos Mini Trans er nu en festdag, som mange ser frem til”
Det årlige vogneftersyn hos Mini Trans har gennem årene forvandlet sig til en festdag og et socialt arrangement. Men sådan har begivenheden ikke altid taget sig ud.

Solen skinner fra en næsten skyfri himmel, da de iøjnefaldende, orange vogne så småt begynder at trille ind på Nyscans matrikel i Hvidovre. Eftermiddagen er sat af til det årlige vogneftersyn, der ikke blot er en detaljeret gennemgang af hele flåden, men også en understregning af, at Mini Trans til stadighed lever op til de høje standarder, som transportvirksomheden repræsenterer.

Den, der har skoen på, ved bedst, hvor den trykker
Det er internt udvalgte vognmænd, som den garvede Per Dehn, der står for kontrollen af kollegaernes vogne. ”Det jeg tjekker ved bilen, er helheden...Jeg tjekker også, om den har det lovpligtige udstyr,” forklarer Per Dehn, der har arbejdet hos Mini Trans i 20 år. Ensartethed udadtil er en vigtig faktor, men tjeklisten inkluderer også en gennemgang af diverse tilladelser, beviser, attester, certifikater og forsikringspapirer. Hertil kommer, at der gennem årene er sket en transformation i kvalitetssikringen, der cementerer Mini Trans’ grønne profil. Således kontrolleres dæktrykket ikke kun af sikkerhedsmæssige årsager, men også med en miljømæssig bagtanke.  

Kurrer på tråden
En intern kvalitetssikring sætter imidlertid meget på spil for flådemandskabet. ”Ha’ lidt selvjustits,” er Per Dehns bedste råd til vognmænd og chauffører, der ikke vil komme i klemme. Men at få sat sin bil under lup har tidligere været et ømt punkt, der har udfordret den gode stemning vognmændene imellem. Af samme grund er eftersynets lokation ikke længere uvæsentlig. ”Vi har for år tilbage udført vogneftersynet på vores egen adresse, det gav lidt rumsteren, og der var flere vognmænd, der ytrede deres utilfredshed,” fortæller direktør, Michael Kastaniegaard og fortsætter: ”Nu kommer de ud et sted, hvor de også er gæster, og der er lidt mere festdag over det. Så bliver dårlige nyheder, som det jo vil være, hvis man skal hjem og bruge lidt penge på sin bil, taget meget pænere imod”.

En stor dag for korpsånden
I år har Nyscan, der reparerer, servicerer og sælger biler, inviteret Mini Trans til at låne deres faciliteter. ”Der er mange Mini Trans-vognmænd, der kører IVECO Daily, og det er vi jo selvfølgelig enormt glade for,” smiler adm. direktør i Nyscan-koncernen, Christian Barsøe, der i dagens anledning sørger for både pølsevogn og kolde sodavand. Stemningen er uformel, og vogneftersynet er i høj grad blevet et socialt arrangement, som mange ser frem til. ”Det er en anledning til, at man som medarbejder i Mini Trans kan knytte tættere bånd til sine kollegaer og fortælle røverhistorier,” lyder det fra Michael Kastaniegaard, der glæder sig over, at de hyggelige omstændigheder også medfører større tolerance overfor eventuelle anmærkninger.

På denne festlige sommerdag kan Mini Trans' medarbejdere med stolthed fejre, at det, igen i år, er svært at sætte en finger på den imponerende flåde af orange køretøjer.  

_______________________________________________________________________

Juni 2018

Henrik Jensen Mini Trans vogn 305 ses her på billedet.

Min
i Trans leverer designermøbler fra Furniture & Light Outlet
Et af Københavns mest populære outlets har netop valgt Mini Trans, der er 
specialister i 
transportløsninger, til at stå for leveringen af møbler fra mere end 25 designerbrands.

Den 16. og 17. juni løber Danmarks største outlet for designermøbler, belysning og
accessories af stablen. Furniture & Light Outlet er født ud af et samarbejde
mellem 10 møbel- og belysningsbrands, der sidste år gik sammen om at skabe en
ny outletmesse med fokus på interiør. Og det er blevet en kæmpe succes.

Som noget helt nyt kan messens købende publikum nu se frem til at få deres nyerhvervede interiør fragtet sikkert hjem fra messen med en særdeles erfaren transportør. Med 50 års brancheerfaring er Mini Trans nemlig en rutineret transportvirksomhed, der forstår sig på at levere effektive og skræddersyede løsninger af højeste kvalitet. Derfor glæder Mini Trans sig over at bringe sit speciale i spil, når et udpluk af den orange flådes certificerede chauffører skal fragte møbler fra danske og udenlandske brands hjem til deres nye ejere.

Furniture & Light Outlet finder sted den 16.-17. juni fra kl. 10.00 til 17.00 i
Københavns nyeste kultur- og oplevelsesvenue, TAP1, der ligger på Raffinaderivej 10, 2300 København S.

_______________________________________________________________________


April 2018 

Hofleverandør

 Klik her for at læse artiklen i et større format.

_______________________________________________________________________


Transport kan godt være grøn. Artikel i AlbertslundPosten 

Mini Trans nye Green Xpress Linje i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening
 
Albertslund Kommunes Miljø-Initiativ-pris 2010
 
Branchens mest avancerede IT med kundefordele

Print

Ring til kundeservice
42 42 42 42

Beskriv din transportopgave