Beregn en ca. pris

Fra adresse
Til adresse


Om Mini Trans

Mini Trans 4x42
Vi er specialister i transportløsninger og en af Danmarks førende transportører indenfor privat- og erhvervssegmentet. Vi udfører alle former for transporter som fx kurerkørsel, flytning, distribution, specialtransport og meget mere.

Vores virksomhedsstruktur kommer dig til gode
Vi består og ejes af selvstændige vognmænd, hvilket sikrer maksimal opmærksomhed og ansvarlighed i forbindelse med hver eneste transport. Samtidig giver strukturen os mulighed for at tilbyde den selvstændige vognmands personlige service og den større koncerns tilbud og fleksibilitet på én og samme tid.

Vi leverer hurtigt, sikkert og altid til tiden
Med mere end 50 års brancheerfaring har vi både viljen og evnen til at levere effektive og skræddersyede transportløsninger af højeste kvalitet – hurtigt, sikkert og altid til tiden. Vi kalder det faglig præcision og er vores garanti for et trygt forløb.

Vi tør godt køre forrest
Vi er en moderne og nytænkende virksomhed med mod nok til at udfordre status quo. Derfor finder vi hele tiden nye og bedre måder at drive vores virksomhed på. Indsatsen, der bl.a. inkluderer et fast fokus på informationsteknologi og bæredygtighed, resulterer i store fordele for dig, os og vores fælles samfund.

Hos os får servicen altid en plads på forsædet
Vi sætter en ære i at give dig den allerbedste oplevelse – fra det øjeblik du tænker på at bestille en orange vogn, til dit gods er leveret. Vi udfører vores arbejde ordentligt og på den måde, der passer dig bedst. Hos os er ingen opgaver for små, store eller uhandy, vi har nemlig køretøjer i alle størrelser og specialuddannede vognmænd, der står klar til at imødekomme alle transportønsker 24 timer i døgnet.

Velkommen til Mini Trans – vi glæder os til at flytte din verden.

Print

Ring til kundeservice
42 42 42 42

Beskriv din transportopgave