Beregn en ca. pris

Fra adresse
Til adresse


CSR

Det lange lys er tændt
Vi tager vores sociale, etiske og miljømæssige ansvar alvorligt. Derfor arbejder vi med en omfattende CSR-politik, der udmønter sig i store fordele for dig, os og vores fælles samfund.

Her er et udvalg af de principper, vi påtager os for at leve op til vores ansvar. Vi håber, de kan være med til at vække genklang i resten af transportbranchen:

En god arbejdsplads for alle
Vi insisterer på at skabe et inkluderende arbejdsmiljø, der tilfører positiv værdi til vores kollegaer og de mennesker, vi møder på vores vej. Derfor tillader vi ikke forskelsbehandling baseret på etnicitet, religion, tro, køn, ægteskabelig status, alder, politisk ståsted, handicap, sundhed eller seksuel orientering. Og vi forventer samme indstilling hos vores nære samarbejdspartnere.

Styr på papirarbejdet
Vi garanterer, at den gældende lovgivning til stadighed bliver overholdt. Det betyder blandt andet, at alle nødvendige tilladelser, beviser, attester, certifikater og forsikringspapirer altid er i orden.

Grøn forskel
Vi skærper kontinuerligt vores grønne profil ved at indarbejde nye og forbedrede miljøhensyn i alle aspekter af virksomhedens drift. Derfor uddanner vi fx vores vognmænd og chauffører i energirigtig kørsel, der sparer på CO2-regnskabet, og derfor er vores kontorer grønne og effektive, når det kommer til at spare på el, varme og vand.

Med omtanke for omverdenen
Vi er dedikerede, når det kommer til at sætte et positivt aftryk i verden. Af samme grund støtter vi virksomheder og organisationer, der allerede gør en vigtig forskel i samfundet. Fx: Parasport Danmark, Børns Vilkår, Kræftens Bekæmpelse, Stafet For Livet, Rådet For Sikker Trafik, WWF Verdensnaturfonden og mange andre.

Vil du vide mere om vores øvrige CSR-politik – fx om arbejdssikkerhed, anti-korruption eller børnearbejde? Så er du velkommen til at kontakte os på mail: kundeservice@minitrans.dk.

 

             Nordic Ocean Watch og Mini Trans                  undefined               undefined         

 

             undefined         undefined

 

         .                          undefined

Print

Ring til kundeservice
42 42 42 42

Beskriv din transportopgave