Beregn en ca. pris

Fra adresse
Til adresse


Sponsorater

Parasport Danmark
Det estimeres, at kun 5% af danske børn og unge under 24 år dagligt har deres gang i en idrætsforening. Ser man på samme aldersgruppe uden handicap, er tallet over 50%. Parasport Danmark vil gerne vise, at alle kan være med, og at de godt kan. Her er rollemodeller vigtige, og hver dag knokler vores fantastiske danske atleter i træningslokalerne for at vinde medaljer. Mini Trans støtter Parasport Danmark ti at hjælpe atleterne på vej mod nye mål og medaljer til Danmark.
undefined
Børns vilkår
Børns Vilkår en privat, humanitær organisation, der igennem 25 år har arbejdet for alle børn i Danmark, men med en særlig indsats for de børn, som har det svært. Målet er at sørge for, at alle børn kan få den hjælp, de har behov for og sikre børns ret til en god barndom og et godt liv.
Besøg deres hjemmeside

Kræftens bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse bruger hvert år ca. 260 millioner kroner på forskning, forebyggelse og patientstøtte. Kun 6% af arbejdet er finansieret af staten. Resten er baseret på bidrag fra den danske befolkning og erhvervslivet.
Besøg deres hjemmeside
Stafet for livet
undefined

Rådet for større færdselssikkerhed
Rådet for Større Færdselssikkerhed arbejder for at minimere antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken. Det sker gennem undervisning, kampagner og oplysning.
Besøg deres hjemmeside

WWF
WWF er verdens største og mest indflydelsesrige organisation, der arbejder for at bevare natur og miljø .
Besøg deres hjemmeside
undefined

Print

Ring til kundeservice
42 42 42 42

Beskriv din transportopgave