Beregn en ca. pris

Fra adresse
Til adresse


Privat

Transport, flytning og opbevaring
Vi tilbyder professionelle og fleksible løsninger, der matcher dit unikke behov – og det er uanset, om du lige har fundet ud af, at den nyindkøbte sofa ikke kan være i bilen, river rødderne op og flytter hjemmefra eller blot har brug for opbevaring i en kortere periode. Hos os er ingen opgaver for små, store eller uhandy, vi har nemlig vogne i alle størrelser og vognmænd, der står klar til at imødekomme dine ønsker 24 timer i døgnet.

Men der er mere endnu. For med over 50 års erfaring garanterer vi et trygt forløb, hvor vi tager vare på dine ejendele, som var de vores egne. Og nåjå, så får du altid ’det lille ekstra’ med: Vi kører nemlig ikke kun fra A til B til den billigst mulige pris, men sætter også en ære i at yde en høj, personlig service, der ligger udover det sædvanlige. På den måde er du sikker på at få en god oplevelse, hver gang vi mødes.

I menuen til venstre kan du læse om vores ydelser, priser, forsikringer og meget mere. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe 42424242.

Print

Ring til kundeservice
42 42 42 42

Beskriv din transportopgave