Beregn en ca. pris

Fra adresse
Til adresse


Flytning

Du kan roligt lade os flytte arvestykkerne
Har du brug for hjælp til din flytning? Så er du heldig, for flytning er en af vores spidskompetencer.

Uanset om du flytter fra din etværelses lejlighed eller kolossale villa, har vi en god løsning til dig. Vi pakker dine ejendele forsvarligt og transporterer dem med optimal sikkerhed og den bedste forsikringsdækning. Og når vi er fremme ved destinationen, hjælper vi med at få alting på plads i et snuptag. Vi er nemlig trænede i løfteteknikker og har alt det rigtige udstyr til at udføre enhver uhandy eller tung opgave.

1-mandsflytning eller 2-mandsflytning?
Vi tilbyder to former for flytning: Har du mod på selv at stå for den tunge del af flytteopgaven, kan du vælge en 1-mandsflytning. Her skal du blot stille dit indbo klar til afhentning på gadeplan, så kommer vi og læsser dine ejendele ind i bilen og transporterer dem til den ønskede adresse. Når vi er fremme, aflæsser vi bilen på gadeplan, og så klarer du resten herfra.

Men du kan også vælge en 2-mandsflytning, så behøver du ikke løfte en finger. Her sender vi minimum to flyttemænd, der klarer alt det grove og sørger for, at dine ejendele kommer sikkert på plads. Nemmere bliver det ikke.

Opbevaring og flyttekasser
Vi stiller flyttekasser til rådighed – enten som køb eller leje – og kan desuden tilbyde opmagasinering af dine ejendele i en valgfri periode.

Vil du vide, hvad en flytning koster, så klik her!

Print

Ring til kundeservice
42 42 42 42

Beskriv din transportopgave