Beregn en ca. pris

Fra adresse
Til adresse


Flytning fra 420 kr.

Kampagnepris: Flytning fra 420 kr. inkl. moms.
Du behøver ikke grave dybt i dine lommer, når du skal flytte. Faktisk kan vi flytte dine ejendele for helt ned til 420 kr., hvis du bare har mod på at smøge ærmerne op og selv stå for den tunge del af flytteopgaven.

Du skal blot sørge for, at dit indbo står pakket og klar til læsning et sted på gadeplan, hvor vi kan parkere. Derefter sørger vi for, at alle dine ejendele bliver pakket forsvarligt i bilen. Når vi ankommer til destinationen, aflæsser vi bilen, og så klarer du resten herfra.

Flytningen kan foregå mandag til fredag mellem kl. 06.30 og 20.00 og lørdag mellem kl. 09.00 og 17.00. Vær opmærksom på, at der i travle perioder kan forekomme ventetid på en ledig bil.

Kampagneprisen gælder, når der er op til 10 km mellem start- og slutadressen. Er strækningen længere end 10 km, skal du betale 12,50 kr. pr. ekstra kilometer. Herudover er det en forudsætning, at flytningen foregår på Sjælland, og at der er plads til dine ejendele i en vogn med et ladmål på 3,20 x 1,40 x 1,70 m, et rumfang på 8 m3 og en lasteevne på 1.000 kg.

Priser for andre vognstørrelser, distancer og et helt flytteteam
Har du behov for en større vogn, eller vil du bare gerne slippe for tunge løft ifm. din flytning? Så kan du her se vores priser på henholdsvis 1-mands- og 2-mandsflytninger.

undefined 

Print

Ring til kundeservice
42 42 42 42

Beskriv din transportopgave